fbpx

GS YUASA акумулаторни без нужда от поддръжка и аксесоари за зареждане – за мотоциклети, АТВ, джетове, шейни и други превозни средства за свободното време 

GS YUASA Motorcycle group shot

GS Yuasa Battery представя своите мотоциклети батерии с висока производителност, зарядни устройства и аксесоари за тях.

Акцентът е към високия клас батерии YTX, YTZ и GYZ серия без поддръжка от GS YUASA . YTX батериите (без поддръжка) са по напреднала оловно-калциева технология и са постоянно затворени / херметизирани, като изискват рядко дозареждане при съхранението им, което може да се удължи до три пъти по-дълго в сравнение с конвенционалните батерии.
YTZ серията батерии са с висока производителност и предлагат до 30% по-голям ток при студен старт и са с повишени характеристики благодарение на решетките им с оптимизиран конструктивен дизайн. Те гарантират максимална производителност при минимални изисквания за пространство на инсталиране и могат да бъдат монтирани в различни средства.
Ново поколение мотоциклетни батерии представлява серията GYZ – фабрично активирани батерии по AGM технология, които са идеални за приложения изискващи максимална производителност и надеждност. Производството на всички мотоциклетни батерии на GS YUASA се извършва в собствени заводи.

За зареждане и поддръжка на акумулаторните батерии GS Yuasa представи обширна серия от Yu-електрически зарядни устройства с режим ECO, които осигуряват икономия на енергия. Чрез автоматичното превключване на режимите на заряд те осигуряват оптимално и безопасно зареждане. Зарядните устройства гарантират оптимално ниво на зареждане по ефективна технология за зареждане на оловно-киселинни батерии.

GS YUASA Yu Power Chargers

Зарядните устройства GS-YUASA Yu-Power позволяват лесен мониторинг / следене на състоянието на зареждане на мотоциклетните батерии.